9.3.2016

Raaka mangomoussekakku

Kaakaoinen pohja

- 1-2dl pähkinöitä

- 3 taatelia

- 1 rkl sulaa kookosöljyä

- 1-2rkl raakakaakaojauhetta

(- 1tl vaahterasiirappia)

(- ripaus suolaa)

Murskaa pähkinät melko sileäksi rouheeksi, itse käytän tähän tarkoitukseen sipuli/yleisleikkuria. Muussaa myös taatelit ja sekoita pähkinärouheen sekaan. Lisää loput aineet ja painele taikina leivinpaperilla vuoratun pienen irtokakkuvuoan pohjalle. 




Suussa sulava täyte 

- 1-3dl paksua kookosmaitoa

- 2-3dl muussattua mangoa 

- 1rkl sulaa kookosöljyä

- 1-2tl vaahterasiirappia 

Sekoita aineet keskenään ja lisää pohjan päälle. Jos haluat kakusta kaunii(mman kuin kuvassani, en erityisesti panostanut ulkonäköön)n, laita kakku tässä vaiheessa ainakin vartiksi pakastimeen. Näin saat levitettyä kuorrutteen tasaisesti massan päälle.


Raikas kuorrute

- 1-2dl muussattua mangoa

- 2 taatelia tai 1-2tl vaahterasiirappia

Sekoita aineet keskenään ja lisää täytteen päälle. Koristele esim. tuoreella mangolla, kookoslastuilla/hiutaleilla ja laita kakku pakkaseen noin tunniksi.


Tällä ohjeella saat kakun pieneen irtopohjavuokaan. 
Normaalikokoiseen/isompaan irtopohjavuokaan kaksinkertaista määrät. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti